Prega Rock

“Qui prega cantant, prega dues vegades” (atribuït a San Agustí). Quantes vegades no hem anat tararejant alguna cançó pel carrer rescatada del nostre pou dels records? Quantes vegades una cançó apunta a un “quelcom més”, a diferents interpretacions o estats anímics?. Aquí tens un espai que posa en diàleg tots aquests elements, sense falses amistats ni hipocresies, sinó amb voluntat de respecte i concòrdia.

 • Por la boca vive el pez

  La cançó ens parla d'una relació que ho omple tot, el nostre ser, els nostres somnis ...
  “Me despierto contigo”.
  Una relació que és llum per al camí ...
  “Y si me quedo a oscuras, luz de la locura, ven y alúmbrame.”

 • Compta amb mi

  Quan un veu el que passa pel món i en les nostres relacions més properes, semblaria que ens pot el desànim i ens envaiex la solitud: "estic sol, no puc comptar amb els altres, i encara menys amb un Déu que permet que les coses vagin així".

 • 40

  Els Salms són poesia i ens porten cap a una pregària plena de silencis íntims, on la música vol assaborir cadascuna de les paraules triades per Déu.

 • Nothing else matters

  En aquesta cançó podem trobar algunes frases que poden ajudar-nos a fer una estona de silenci...
  “Confiando siempre en quiénes somos”
  “Busqué confianza y la encontré en ti”
  “Cada día para nosotros es algo nuevo”

 • Big yellow taxi

  Respirem nostàlgia d’una relació que ha marxat o d’una natura que ens ha estat presa. Tant se val: el taxi groc ens deixa un altre paisatge desolador perquè, precisament, ens trobem més sols, més enganyats, més buits.