sempre hi haurà un bon motiu

Sopa de Cabra

Plou i fa sol

Per més que passin les hores,Per més que apaguis el llum,Per més que les hores et caiguin de les mans. Quan ja no tinguis respostes,Quan ja tot sembli més lluny, més que mai,Quan ja no trobis la porta et vindré a buscar. Vam voltar mitja vida, ja no podem ser uns estranys;Ara mira'm, hi ha coses que no moren mai. Mentre s'allarguin les hores, mentre se'ns obrin els ulls,Mentre la terra segueixi sempre girant. Sempre que et faltin les forces, sempre que et pesi el demà,sempre que busquis uns braços, t'estaré esperant. Anem curant les ferides cadascú en el seu camp,S'acaba la partida, també les pors avui se'n van. Per més que passin les hores,Per més que apaguin el llum,Per més que caiguin els somnis de les mans. No cedeixis,Sempre hi haurà un bon motiu;No pateixis,Sempre hi haurà algun camí.

... malgrat tot.

Pregària pel dissabte de setmana santa i per avui mateix. Posem-nos en la pell dels deixebles que estan matant les hores mortes... esperant que ell els vingui a buscar. L'han mort, però hi ha coses que no passen mai. L'han crucificat, han llençat pel terra el seu somni i el de Déu. En Pere, aquell que deia que donaria la vida per Jesús, l'ha negat. En Judes no ho ha pogut suportar i s'ha penjat. Els altres han fugit quan ha aparegut la policia per emmanillar al seu amic. Però, malgrat tot, el seu esperit continua com segueix girant el món. Però, malgrat tot, encara hi ha gent disposada a estimar com Ell en ple segle XXI. Però, malgrat tot, encara avui Ell ens estarà esperant...

"Veniu a mi tots els que estigueu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou, feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega és lleugera." (Mt 11, 28-30)