els teus somnis

Sopa de Cabra

Plou i fa sol

Enllà, més lluny de les estrelles, a l'altra cara del mirall,On tot és més senzill d'entendre, la porta espera oberta.Un pas i ja el teu cor desperta, un salt i ja no tornaràs;Comptant, la màgia és la primera, seguint... Els teus somnis t'estan esperant. Vés, no dubtis més, abraça'ls. No el veus? A poc a poc s'acosta.No ho sents? El tens al teu costat.L'amor té totes les respostes. És el teu somni t'estava esperantVés, no dubtis més, s'escapa. Lluita pels teus somnis, t'estan esperantFes que siguin certs abraça'ls. El vent escampa les fulles,  el temps arriba i se'n va;Mai no em demanis la lluna, ningú no la pot agafar.La vida cau, la pluja, el sol ens pot eixugar,Sempre canvia la lluna, pren el que et vulgui donar. Pren els teus somnis, t'estan esperant.Vés, no dubtis més, s'escapen.Fes que no s'ensorrin, vés-los a buscar,Fes que siguin teus abraça'ls. Lluita pels teus somnis, t'estan esperant,Fem que siguin certs, abraça'ls.Fes que no s'ensorrin, vés-los a buscar,Fes que siguin certs, abraça'ls. Mirant de tant en tant enrere,Els peus a terra, el cor volant,Endins el sentiment és tendre,Volem seguir somniant.

els somnis del Pare.

"El cor té raons que la raó desconeix" ,deia en Pascal, i aquesta cançó ens convida a deixar guiar la nostra vida per aquestes raons, per aquest rampell de bogeria, per uns somnis que no tenen cabuda en una planificació prudent i equilibrada del dia a dia. Jesús també va arribar a un dia en el que va optar per fer realitat un somni, ell en deia Regne de Déu, que no era altre que el somni d'un Déu senzill i tendre que vol estimar a la humanitat. Jesús va abraçar aquest somni fins a l'extrem. Aquí teniu recitat el seu somni dels seus llavis:

El dissabte, com tenia per costum, va entrar a la sinagoga i s'aixecà a llegir. Li donaren el volum del profeta Isaïes, el desplegà i va trobar el passatge on hi ha escrit:   "L'Esperit del Senyor reposa sobre meu, perquè Ell m'ha ungit.M'ha enviat a portar la bona nova als pobres,A proclamar als captius la llibertatI als cecs el retorn de la llum,A posar en llibertat els oprimits,A proclamar l'any de gràcia del Senyor"Després plegà el volum, el retornà a l'ajudant de la sinagoga i es va asseure(...) Aleshores començà dient-los: "Avui es compleix aquesta escriptura que acabeu d'escoltar". (Lc 4, 16-21)