Tantes coses a fer

Els Pets

Sol

Miroi cada persona al meu davantportaun secret amagat.Sentoi cada soroll va repetintque ara encaradepèn tot de mi.La vida és el que et passamentre fas plans per tenir-ho tot lligat.Si el món es mou,com puc estar aturat.Hi ha tantes coses a feri em queda tan poc temps per fer-les,tantes coses a fer,llocs per recordar,llavis per besar,a fora hi ha un dia a punt d'estrenar.Parloi cada paraula dóna pasa una nova possibilitat.Per molts camins que tombisempre n'hi haurà mil més per tombar.Si el món es mou,com puc estar aturat.Hi ha tantes coses a feri em queda tan poc temps per fer-lesTantes coses a fer,llocs per recordar,llavis per besar,a fora hi ha un dia a punt d'estrenar.Per molts camins que tombisempre n'hi haurà mil més per tombar.Si el món es moucom puc estar aturat.Hi ha tantes coses a feri em queda tan poc temps per fer-lesTantes coses a fer,llocs per recordar,llavis per besar,a fora hi ha un dia a punt d'explotar.

... gràcies per aquest nou dia!!!!

" És el contrapunt a tot el disc, un cant a la comunicació, a la vida. La filosofia  d'aquesta cançó és que la vida et passa mentre estàs ocupat plantejant-la, i que s'ha de viure al moment perquè hi ha moltes coses a fer i poc temps per a fer-les. Cada dia és una experiència nova" (Gavaldà)Ens trobem davant el dilema del "Carpe Diem", així he expressa el poeta mort Henry David Thoreau:"La meva vida ha estat un poema que m'hauria agradat escriure,però no hauria pogut pas alhora viure'l i escriure'l.""Carpe Diem,Antologia del Club dels poetes morts"Editorial: Íxia llibres 

Pregària pel matí

Et recomano que et posis aquesta cançó al començar el dia. Fes-la servir com un "Oferiment del dia". Pren-te la Vida com un gran repte. Prega amb la teva agenda al davant i pensa en la gent que et trobaràs durant el dia, en les tasques a fer, en els nous camins per tombar... aquí tens una pregària que et pot ajudar: PREGÀRIA DEL MATí: Déu meu, abans que els maldecaps del dia no m'escometin, el meu pensament es gira cap a Vos.  Gràcies per aquest repòs que m'heu donat. per les forces que he recobrat i que voldria posar al servei vostre durant tota la jornada.  Mentre encara hi ha calma a tot arreu, em trobo molt prop de Vos, i en Vos hi retrobo:tots els qui jo estimo,    tots aquells per qui treballaré, tots aquells per qui lluitaré,tots aquells amb qui col·laboraré, tots aquells amb qui hauré d'enfrontar-me, tots els que, potser, em faran patir. Guardeu-los de qualsevol mal.  Em giro vers Vos amb seguretat, al començament d'aquesta jornada per mi tan plena d'imprevistos. Poso en Vos tota la meva confiança. Serviu-vos, doncs, de mi perquè faci el bé. Aquesta jornada és vostra. Feu que la passi segons la vostra voluntat.(Thomas Suavet)