només és amor

Sopa de Cabra

Plou i fa sol

Tu, que fas veure que ets feliç,Que no trobes el camí, tu, que mires de reüll.Sí, tu, que ara estrenes nou estil,Però que mai t'has mirat per dins,Tu, que jutges a tothom. Ara vull parlar-te fins que em miris a la cara,Saps que no hem de demostrar que som els millors.Ara vull cantar-te, ja per última vegada,Com si fossis tot el que ara em queda al món.Tu i jo sols, sense por. Només és amor, amor el que vols,Quan em dius que tot plegat no té sentit.Només és amor, amor el que et dono,Quan et miro com t'allunyes en la nit,Sense por, és amor. Tu, que t'emportes la il·lusió, Tu, que sempre has tingut raó, ara no tens res a dir.Sí, tu que ara corres al teu nord,Tu, que avui fas el cor fort,Tu, que no vols perdre el fil. És amor, amor el que vols,Quan em dius que tot plegat no té sentit.Només és amor, amor el que et dono,Quan et miro com te'n vas i es fa de nit,Sense por, és amor.

Déu és amor.

Deixa't de superficialitats!, deixa de jugar a dissenyar façanes o a posar vestidets al teu cos que enyora ser una barbie... Déu és amor!, només és amor el que vols!. Deixa les raons i les cabòries mentals, "Estima i fes el que vulguis" deia Sant Agustí i, de fet, per què val la pena lluitar si no és per estimar més?.

l'amor és absolut!!!!

"Estimats meus, estimem-nos els uns als altres, perquè l'amor ve de Déu; tothom qui estima ha nascut de Déu i coneix Déu, perquè Déu és amor.L'amor consisteix en això: no som nosaltres que ens hem avançat a estimar Déu; ell ens ha estimat primer i ens ha enviat el seu Fill com a ofrena que expia les nostres faltes.Estimats meus, si Déu ens ha estimat tant, també nosaltres ens hem d'estimar els uns als altres. A Déu, ningú no l'ha vist mai; però, si ens estimem, ell està en nosaltres i, dins nostre, el seu amor ha arribat a la plenitud. (...) On hi ha amor no hi ha por, ja que l'amor, quan és complert, treu fora la por. (...)Ja que Déu ens ha estimat primer, estimem també nosaltres. Si algú afirmava "Jo estimo Déu", però no estima el seu germà, seria un mentider, perquè el qui no estima el seu germà, que veu, no pot estimar Déu, que no veu." (1ªJoan 4, 7-21)