No puedo dejar el Rock

Los Suaves

Ese día piensa en mi

Puede la arena ir hacia arriba en el reloj. Puedes hacer que nunca salga el sol. Puede la suerte llegar a tu rincón. El Paraiso... hace tiempo que cerró. Puedes atrapar el viento, llevar a casa el mar, evitar que pase el tiempo, pero no puedes, no puedes dejar No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock. Puede la lluvia de ayer mojarte hoy. Y las estrellas entrar en tu habitación. Puedes de noche llegar a ver el sol. El Paraiso... hace tiempo que cerró Puedes atrapar el viento, llevar a casa el mar, evitar que pase el tiempo, pero no puedes, no puedes dejar No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock. Puedes atrapar el viento, llevar a casa el mar, evitar que pase el tiempo, pero no puedes, no puedes dejar No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock. No, no puedes dejar el rock.

No pots deixar el Rock... una afirmació que molts compartim però que podriem traduir fàcilment per preguntar-nos què és allò que no podem deixar de la nostra vida, allò que dóna sentit a la nostra vida.

El jove ric

Un jove anà a trobar Jesús i va preguntar-li: --Mestre, quina cosa bona haig de fer per a obtenir la vida eterna? Jesús li digué: --Per què em preguntes sobre el que és bo? Un de sol és bo. Si vols entrar a la vida, guarda els manaments. Ell li preguntà: --Quins? Jesús li respongué: -- No matis, no cometis adulteri, no robis, no acusis ningú falsament, honra el pare i la mare, i estima els altres com a tu mateix. El jove li va dir: --Tot això ja ho he complert. Què em falta encara? Jesús li respongué: --Si vols ser perfecte, vés, ven tot el que tens i dóna-ho als pobres, i tindràs un tresor al cel. Després vine i segueix-me. Quan aquell jove va sentir aquestes paraules, se n'anà tot trist, perquè tenia molts béns.