Cotxe escombra

És l'última esperança dels corredors, dels ciclistes, de tothom qui no té forces per continuar... el cotxe escombra recull els ressagats, aquells qui no poden més. Quan algú inicia la cursa i cal recórrer muntanyes i paisatges inhòspits, saber que en el pitjor dels casos el cotxe escombra et pot carregar és una seguretat vital clau per a seguir pedalant, corrent, cansant-te.

Jesús condueix el cotxe escombra. Ell circula amb l'objectiu de recollir els descartats, aquells qui la cursa del món ja dona per perduts, i deixa a la cuneta. Fins i tot en els pitjors casos, en què trobem tragèdies properes a la nostra vida, sofrim i sembli que continuar és un turment, Jesús dona sentit, omple, i convida a una manera de viure que estimi i s'arreli en el Pare. Proposa fer el camí d'una altra manera, potser no per les pròpies forces.

Jesús necessita el teu vehicle. Vol poder recollir els esclafats per la vida a través teu. Vols deixar-li el volant? Mira que no sigui un dels ciclistes, que prova de recollir el qui ja no pot més...