El post de les 9

El post de les 9 és una secció per inspirar les pregàries amb pensaments d'interioritat. La secció prové d'alguns dels posts que es pugen a les 9 de la nit cada dia al Facebook, i pretén ser un magatzem de petites "pastilles" espirituals per a qualsevol estona i context.

 • Humor

  Quan una persona se sent angoixada, quan un poble se sent oprimit, sol recórrer a una eina de resistència preciosa: riure's d'un mateix i de la situació, el sentit de l'humor.

 • L'art de reparar

  Kintsugi és una paraula japonesa que vol dir "reparació d'or". De fet, és literalment així: una tècnica que permet arreglar fractures de ceràmica a través d'una mescla en pols d'or, plata i platí.

 • Protesta

  Una relació familiar, o nacional, no és pas una bassa d'oli. Quan hi ha conflictes i se solapen interessos o desigs, esclaten els "espetecs", a vegades ben sorollosos. Si se saben gestionar bé, i es duen amb respecte i fermesa, ajuden a créixer.

 • Noviolència

  El dia 2 d'octubre és el Dia Mundial de la Noviolència. Fa gairebé 150 anys que un dia com avui Mohandas K. Gandhi va néixer.

 • Profetes al s.XXI

  La Bíblia ens narra com fa milers d'anys els profetes solien interpretar els signes del temps i parlar en nom de Déu davant la realitat.

 • La Mercè per als captius

  Enguany fa justament 800 anys que l'any 1218 sant Pere Nolasc, un jove mercader de teles, amb el suport de Jaume I el Conqueridor i del bisbe Berenguer II de Palou, va fundar l'orde religiós de la Mercè (Mercedaris) al Principat de Catalunya.