Aprendre a pregar

Els textos que trobareu en aquesta secció són pistes que se centren més en el mètode a l'hora de pregar que en el contingut en sí. Quan ens posem a pregar, com ho fem? Hi ha maneres que ajuden més que d'altres? I sobretot, vol ser una proposta de camí per iniciar aquesta aventura interior amb pautes més clares i una direcció.

 • La pau, aquí

  Sempre estem arribant. Perquè no deixem de moure’ns, sempre estem sortint d’on érem per arribar a una instant diferent, a un lloc diferent. Arribem a la feina, al metro, a casa, a l’ascensor.

 • Àngels d'avui

  Mai deixaré de considerar prou la dimensió espiritual de les darreres 24 hores. M’aturo a contemplar aquest lapse de temps transcorregut on Déu em proposa una mirada que em reveli la transcendència de les hores i em pregunta:

 • Pregar pels enemics

  Estimar, fer el bé, beneir, pregar per l’altre... resulta ben desitjable i adequat. Però quan el complement a aquests verbs és els enemics, als qui no us estimen, als qui us maleeixen, per aquells que us ofenen...(cf.

 • B.S.O.

  Vist amb perspectiva fa riure, però va ser un moment delicat.

  Estàvem al bell mig de l'etapa més llarga del nostre itinerari a peu. Gairebé no distingia qui anava davant meu i ara dubto de si hi havia algú més en rera.