Claraboia

Una claraboia o lluerna és una finestra situada al sostre o a la part superior d'una paret, que s'utilitza per a donar llum natural a una estança. A l'estar situada al sostre la il·luminació és molt superior a la d'una finestra convencional.

Aquesta secció claraboia, doncs, pretén oferir una lectura o claror cristiana a l'actualitat que passa davant nostre cada dia.

 • Postal de Bangkok

  Aquests són temps de vacances i descans. És agradable conèixer els destins que escullen família i amics i a través del seu relat del viatge aprendre d'altres cultures i indrets.

 • La fascinant Edith Stein

  Hi ha dones que han marcat una època i han estat determinants per a la història i Edith Stein (1891-1942) n’és una. La seva festa el 9 d’agost ha tornat a posar llum sobre una figura fascinant i encara poc coneguda entre la gent més jove.

 • La qüestió de l'aigua

  Amb la calor pròpia d’aquests mesos estivals l’aigua esdevé, més que mai, un element molt apreciat i buscat, bàsicament per hidratar-se i per refrescar-se. L’aigua també serà, aquest estiu, objecte d’estudi i de debat.

 • Mullar-se per l'altre

  Aquest diumenge Catalunya s’ha mullat. Pocs motius són prou forts com perquè tot un poble s’aplegui amb un mateix objectiu. Ja fa 25 anys que la lluita contra l’esclerosi múltiple ho aconsegueix.

 • Papa: som molt “creatius”, quan insultem

  Els insults en italià són molt gràfics, i el Papa Francesc en deu haver sentit més d’un, tot i que no és un conductor habitual de l’urbs romana. Insultar, ha suggerit  no és de cristians. Però tampoc de bones persones.