Diem “TuPots” als infants del barri perquè surtin endavant !

A l’espai “TuPots” treballem per donar una oportunitat als nens i nenes del barri de l’eixample per ser protagonistes del seu futur. Sabem que no tothom ho té igual de fàcil per anar endavant a la vida i els estudis són una de les eines més importants per fer-ho.
El Casal Loiola, com a comunitat cristiana, es va afegir a aquest projecte en xarxa amb els Serveis Socials del barri i altres entitats, responent a la crida de Jesús d’acostar-nos als més necessitats, en aquest cas els nens amb dificultats. Teníem els joves de les escoles de jesuïtes i d’altres per ajudar-nos i són ells qui estan directament amb els nens i nenes, ajudats dels adults coordinadors.
Crec en l'educació per canviar el món! A això dedico el meu temps professional i també una part del meu temps lliure al “TuPots”. Gaudeixo en veure com els nens que reben el reforç van avançant i els joves que fan el servei també creixen per dins dedicant un temps a ajudar als altres. Segurament nosaltres només els posem en contacte i és Déu qui actua per treure el millor de cadascú.
 
Gloria López-Barrena
Coordinadora projecte ” TuPots” – Casal Loiola