El post de les 9

El post de les 9 és una secció per inspirar les pregàries amb pensaments d'interioritat. La secció prové d'alguns dels posts que es pugen a les 9 de la nit cada dia al Facebook, i pretén ser un magatzem de petites "pastilles" espirituals per a qualsevol estona i context.

 • Contemplar

  Llegint algun text de Jordi Llimona (Viure, 1996), m'adono que contemplar és una cosa diferent de la que creia. Té a veure amb una fusió entre el qui contempla i allò contemplat.

 • Finestra oberta

  Quan fa calor molta gent dorm amb les finestres obertes. De nit, amb tals obertures al carrer, el silenci fa que tot petit soroll es magnifiqui i no deixi descansar. És ben fàcil sentir tossir algú que passa, en aquestes condicions!

 • Accelerat

  Com pregar quan no puc pregar? Accelerat, em paro per tenir l'estona diària amb Tu, estimat, i noto sequedat interior, estic incòmode. Com pregar amb tanta inèrcia? Una desolació que no troba sentit a res...

 • Invisible

  He sortit al carrer, amb la motxilla. L'home de qui et parlo el veia sovint quan tombava per la vorera, de pas. Mirava, i a mi em feia vergonya passar per allà, no sabia aguantar-li la mirada, assegut a terra en aquell estat.

 • Vibrar

  El violí fa vibrar les cordes, i el so penetra al cor d'una forma màgica i inexplicable. És capaç d'encisar qualsevol: vibra, i fa vibrar els altres.