Un nou planeta

Els qui contemplen i estudien els astres de l’univers es diuen... Imaginem que aquests savis descobreixen, amb un telescopi, que és un aparell que pot veure distàncies infinites de l’univers, un planeta diferent. Els astres tenen forma rodona; però aquest té forma de cor. I ja sabeu que el cor representa... (estimar, fer feliços els altres, ser bones persones).

Dintre d’aquest cor hi ha molts cor més petits...Què representa això? I ara, abans de seguir endavant, pensem en el nostre món, en tot el que passa per les ciutats, el que pateixen moltes persones.

Però pensem també en les coses bones que passen, que potser no es veuen tant ni surten als diaris...Creieu que en la nostra terra hi falta amor entre nosaltres? Expliquem-ho una mica. Notícies, imatges, escenes de la televisió...

I ara ve la part més agradable i positiva de tot. Hi ha una mà, un braç, que ve del cel, que porta una copa plena de cors i que les va abocant sobre la terra. Qui sap dir què significa això? Com seria el món si hi hagués més ganes d’estimar, de fer favors als altres...?

Expliqueu una escena que hàgiu vist d’un gest de bondat...