Un cor que ens estima i ens protegeix

En temps de Jesús, hi havia una Llei que castigava molt fort si un pare o una mare de família deixava la seva casa i vivia amb un altre home o una altra dona. Això també passa avui, per desgràcia, i sempre és font de tristeses i mals humors. I Jesús no ho vol, perquè fa patir a tothom. Coneixeu algun nen o nena que li passi això? Què en penseu?

Oi que és millor que les famílies no es barallin per aquestes coses? Potser els qui pitjor ho passen són els nens i les nenes. Per què?

I ara anem al dibuix que, dintre de tot això que estem comentant, és més alegre perquè Jesús no vol que passin aquestes coses. Un dia estava Jesús explicant coses de Déu en el Temple, i uns homes que es creien millors que tots els altres van portar a Jesús una dona que havia fet aquest disbarat que hem comentat. La llei les condemnava tirant-los pedres. Era una escena molt dura. A Jesús no li agradava gens. I va pensar que el millor era perdonar tothom, perquè Déu sempre està disposat a perdonar.

Què veieu en el dibuix? Un gran cor que sembla un escut que protegeix de les pedres. Mireu la cara de la dona. Què li passa? Com està Jesús?

Per a Déu tot es pot perdonar i oblidar, si ens penedim, si demanem perdó. Quina sort que Jesús ens hagi ensenyat que Déu sempre perdona...!