L'Spoiler més gran

Una sala de cinema: pel que es veu en les cares dels espectadors s’està projectant una pel·lícula de por, fosca, fins i tot hi ha les figures de dos monstres que fan que l’escena sigui encara de més angoixa. També les cares dels espectadors ho descriuen una mica.

I és que a vegades (telediaris, notícies dels diaris, reportatges…) sembla que la vida sigui una mica una història de por.

- comentar amb els nens “males notícies que surten als diaris”

- creieu que hi ha molta gent que pateix i que li té por a la vida?

- en conjunt, podríem dir que una gran part de la humanitat està “fent una pel·lícula” de por, d’escenes fosques i de mort?

Però hi ha Algú que ens dirà que tot i que la vida és dura i difícil per a molta gent, el "final de la peli" és positiu, acaba bé, això és el que ens diu l'“spoiler”.

Aquest spoiler és Jesús que li diu a cau d’orella a aquest espectador que la vida acaba bé, que ressuscitarà, així com a l'evangeli arriba enmig dels seus amics i els diu "Pau a vosaltres".

Fixem-nos en el peu de pàgina on se’ns dona la solució del final de la pel·lícula: el triomf de l’amor sobre l'odi; de la pau sobre la guerra, del bé sobre el mal. Torna a ressuscitar la vida de Jesús, el bé, la Bona Notícia de Jesús.

Tot això es resumeix en la paraula: ressuscitar, ressuscitaràs, guanyarà el bé.

I Jesús ens pot explicar bé que a ell li va passar així. Després de la passió i mort, Déu li va donar el premi de la resurrecció, de la vida de Déu…

Els seus seguidors ho van escampar per tot el món. Al principi no se’ls creia ningú; però després van veure que era cert; que Jesús seguia misteriosament viu en el cor de les persones. I van ser capaços de donar la seva vida per fer un món més feliç, com el seu Mestre.

També avui hi ha molta gent que tot i que el món i la història no és maca, i que sembla que guanya el mal, viu convençuda de l'spoiler de Jesús: que el final és feliç i GUANYA L’AMOR I EL BÉ.