A la platja, però a l'hivern

Avui ens trobarem amb Jesús a la platja, encara que sigui hivern. Perquè Jesús vivia en un país on pescar i anar amb barca era normal i molt freqüent. Però abans, unes preguntes, que tenen la seva importància:

- Hi havia mòbils en temps de Jesús?

- Jesús hi entenia en coses de mòbils? Sí o no? (la pregunta és per situar el tema que l’Evangeli serveix per a tots els temps, que és el que s’ha de fer valorar)

- Quin senyal hi ha en el mòbil de Jesús?

- Curiosament, també els amics de Jesús, els qui després el seguiran, els seus deixebles, també porten mòbil... Aquest senyal que fa servir Jesús per a ell és molt important. Per què?

- Jesús té ganes de COMUNICAR-SE amb ells, amb nosaltres. Digueu unes quantes raons de perquè Jesús vol CONTACTAR amb nosaltres...

- Jesús no vol trobar-se sol amb tot allò que farà: ensenyar, educar la gent, fer el bé..., vol que els seus amics també hi participin.

- De quina manera participem nosaltres de la feina que vol fer Jesús?

- Coneixeu una altra manera de “comunicar-nos amb Jesús? La resposta va en la línia de la pregària, de pensar en ell, de demanar-li que ens ajudi a fer bé les coses.

- Recordeu el nom d’algunes dels amics i amigues que van seguir i contactar amb Jesús? No ens oblidem de les dones que també van seguir Jesús...