Jesús en mi em mou a estimar

Aquest dibuix sí que és senzill i entenedor. Ja es veu que un dels personatges del dibuix actua com Jesús, el nostre Amic. Té un senyal per saber-ho reconèixer: l’acompanyen diferents cors, que simbolitzen que ens em d’estimar, que el món seria millor si ens estiméssim. I l’altre és una persona necessitada, un pobre, algú que li falta el necessari per viure.

Heu vist alguna vegada aquestes persones que dormen al carrer? Persones que no  tenen menjar, ni casa, ni abric, i que només poden viure perquè hi ha gent que les atén, que se’n preocupa d’ells. No és gens fàcil la vida per a aquestes persones...

I per això Jesús es presenta davant d’un d’aquests homes que li falta casa, llit, un plat a taula...

El més curiós és que està somrient. Per què? A veure qui endevina per què riu aquesta persona pobra. Evidentment la resposta adequada és perquè ha trobat algú que l’estima, en aquest cas el mateix Jesús.

I per acabar una mena d’endevinalla: posarem set  raons que ens fan feliços; unes són més importants que les altres. Ordena-les, i que la primera raó sigui la més important. I després ja vénen les altres.
- m’han fet un regal
- ha guanyat el meu equip
- els meus pares s’estimen i a casa hi ha felicitat i bon humor
- saber estimar i així faig el que Jesús vol
- tinc una mascota a casa que em diverteix molt
- aquest estiu aniré a Colònies
- he fet les paus amb un amic, una amiga

(Catequistes: si creieu que són massa raons, en retalleu alguna)

Ara només queda explicar nosaltres el títol del dibuix. I fixem-nos que en gairebé totes les 7 raons hi surt  L’ESTIMAR