Quaresma 2018 - Vers el desert

Benvingut/da al recés de Quaresma. Un recés ofereix l'oportunitat de prendre distància de les preocupacions diàries, per meditar i pregar com està la meva relació amb Déu, amb les persones que m’envolten i amb el món. La Quaresma, temps de preparació per celebrar el misteri de la passió, mort i resurrecció de Jesucrist, és una bona oportunitat per fer aquesta aturada.


Per acompanyar i guiar la pregària d’enguany ens endinsarem en el desert. A la Bíblia, el desert és un lloc de preparació; un lloc on vèncer la temptació; el lloc on moltes persones són conduïdes per Déu, com el mateix Jesús abans de començar la seva vida pública. Això ens donarà l’oportunitat de meditar tant sobre els moments de desert que trobem a l’Antic i al Nou Testament, com també sobre els llocs de desert presents en les nostres vides.


Ens agradaria que el recés t’ajudés a trobar el Senyor d’una manera nova i profunda, fins al punt de transformar la teva vida. També esperem que t’ajudi a arribar a una consciència més profunda de la presència de Déu en la teva vida.