Purgar els radiadors


Bon dia, venim a purgar els radiadors. Ja sap que és una part del nostre contracte, quan arriba la tardor purguem els radiadors.

Repassem la instal·lació de dalt a baix. Mirem que no hi hagi cap forat per on l’aigua es pugui escapar. I finalment els purguem de l’aire que pot haver entrat durant els mesos de tancament.

Ara bé, recordi, que tant o més important que la bona instal·lació de la calefacció és que les finestres tanquin bé, i que portin un bon control de la ventilació. Sense això l’escalfor dels radiadors, per molt ben purgats que estiguin, sortiria cap enfora i no podrien mantenir una temperatura adequada.

 

Quan vivim en un ambient d’hivern social, polític, econòmic i fins d’Església, en comptes d’anar acumulant queixes i frustracions farem bé de purgar els radiadors, perquè necessitem escalfor i temperatura harmoniosa per mantenir la bona salut corporal i espiritual.

Ens cal que l’aigua interior corri bé, es mogui per arribar arreu de forma adequada. Tapar, si hi han alguns forats per on es marxaria, i treure l’aire dels radiadors.

Pensa-ho: hauràs de sortir a treballar, el clima és inhòspit, però almenys a “casa” et cal trobar aquella calor del cor que et mantingui en el compromís de la fe i en la dinàmica de l’amor a l’hora de sortir al carrer. Per tant, ara és el moment de purgar els radiadors i repassar les connexions.

 

Ha arribat un any més el temps d’advent.

Què penses fer per treure els impediments que et dificulten la fe , l’esperança i l’amor ?

No creus que és interessant del purgar els radiadors i repassar les instal·lacions ?

Com ho penses fer?

Per on començar ?

No pot ser deixar-ho pel 24 de Desembre. Massa tard.