10 anys de pregaria.cat

Aquest any 2018 celebrem els 10 primers anys al vostre costat! I ho fem presentant una nova web de pregaria.cat, molt més visual i dinàmica. La nostra voluntat és seguir proposant, enfortint i actualitzant pregària i espiritualitat amb l'ajuda de formats diferents que siguin inspiradors en el s.XXI pels creients de l'Església a Catalunya, per a cristians d'altres confessions, i fins i tot per aquells navegants que exploren un major contacte amb la seva interioritat.

A banda de l'estètica, trobareu alguns canvis. Mantenim el trípode que ens sosté: PREGA-CONEIX-ACTUA, perquè la relació amb Déu (PREGA) s'ha de veure enriquida pel coneixement a fons de la realitat i de mètodes (CONEIX), i s'ha de posar en pràctica a la vida diària (ACTUA). A la portada trobareu les últimes actualitzacions de cada secció, i des del menú de dalt podreu accedir a tots els continguts. El portal permet fer cerques per paraula i tots els continguts tenen, al final, etiquetes, sobre les que podeu clicar per veure altres articles sobre el mateix tema.

Pel que fa a les novetats, estrenem noves seccions: Oracions d'Intempèrie (Glòria Andrés), un recull de textos intrèpids per a pregar de forma autèntica la realitat, i també Fitxes Bíbliques (Joan Morera), on trobareu explicacions pedagògiques per llegir millor els textos bíblics, i també pòsters o infografies de cada llibre de la Bíblia, un material inèdit totalment descarregable i distribuïble a alta resolució per catequesis, col·legis, parròquies o l'ús que en vulgueu fer. I properament uns presentarem noves seccions que es troben en preparació.

De fet, pregaria.cat ha estat al llarg d'aquest temps com un pastís d'aniversari: Déu, el Cuiner, és un de sol, però molts han estat i en són els col·laboradors i els gustos que han fet possible sabors ben exquisits. La diversitat enriqueix el gust. Podeu veure'n els rostres a la secció Qui Som. Gràcies a la "matèria prima" de tots, el Cuiner podrà oferir "trossets de cel" a qui en demani. Per això, aprofitem per agrair a tot l'equip de coordinadors i col·laboradors/es d'aquests 10 anys el seu treball i dedicació. I us animem a tots els qui formeu aquesta gran família virtual a ajudar-nos en la difusió d'aquesta proposta enmig de les vostres comunitats, per tal que molta més gent pugui compartir i assaborir aquest pastís: recordeu que podeu seguir-nos a Facebook (facebook.com/pregariacat) i Twitter (@pregariacat), i a més us animem a inscriure-us al nou Butlletí setmanal que també es renova.

També a vosaltres, companyes i companys de camí, MOLTES FELICITATS!!!