Vacances?

Vacances? Ho escrivim amb interrogant, perquè certament molts treballadors no poden fer-ne, o tenen torns diferents. Però per a molts aquest estiu hi ha un parèntesi de descans.

El descans de l'any ens fa pensar en el descans de la setmana, i en el descans del dia. Sabem descansar? És un temps de canvi d'activitat i prou, o un temps per integrar tot allò que soc i assaborir el camí pres fins ara, un temps de no-control del temps, de gaudir de bellesa i estima, d'aquelles coses que no es compren ni es venen, ni es veuen amb els ulls?

Descansar és el contrari d'exigir, dels llistons de les empreses, de la concentració o del brogit de la vida frenètica.

Descansar és contemplar, assaborir, crear, imaginar, compartir, experimentar, gaudir... i en tot això pregar. La comunicació amb Déu és més fàcil quan les aigües s'aquieten en unes vacances així, que quan estan agitades en el dia a dia. I la visió del fons del meu llac interior també és més profunda, arribant a llindars mai explorats.

Des de pregaria.cat us convidem a gaudir d'unes vacances on Déu estigui en totes les coses i persones, on pugueu assaborir-lo en el descans i en la joia d'agrair tot el que som i tenim durant l'any. Bones vacances!