Propera estació: Univers 18-19

El nostre «tren» ha recorregut setmanes on molts han pogut parar i deixar reposar la màquina. Estones de canvi de context, de família, de disbauxa, de relax a la natura, de llegir... Altres potser les vacances vindran més endavant, o fins i tot n’hi ha que no en disposen. Sigui com sigui, el tren recorre el setembre la següent parada. Tornem a l’escola, la uni, la feina, i s’obre un univers d’agendes i activitats, de somnis per aquests mesos, de trobades i reunions.

Hem carregat veritablement les piles? Si és així, sabrem també programar com cuidar-nos interiorment. Encetem un nou Univers 2018-2019: podem rebre’l com un feix pesat a carregar, o com un conjunt d’oportunitats. Aquest és el miracle de la pregària: allò que semblava pesat, des de la Seva intimitat sembla un conjunt d’activitats on poder aportar resplendor interior, audàcia i entrega, amor... en definitiva, això és el que compta, i només això.

Aquest inici de curs 2018 seguim la celebració dels 10 anys de PREGARIA.CAT amb l’estrena d’una nova secció, «Un dibuix que parla», on cada setmana inclourem un petit comentari de Francesc Roma sj per a la reflexió de l’evangeli del proper diumenge amb infants, i on podreu descarregar-hi els dibuixos en color i blanc i negre associats (Patxi Fano).

Que la nostra ruta per aquest nou any acadèmic comenci centrada en Déu, que ens donarà la il·lusió per encetar i llançar-nos als paisatges més desconeguts.