... i Actua!

Pregària.cat va néixer fa deu anys amb la inquietud de fer de la pregària una coordenada a la vida quotidiana, què ens porti a una millor experiència de Déu. L'eix de publicació del portal sempre ha estat: Prega - Coneix - Actua.
Actualment ens trobem en un moment al qual arriben a casa nostra persones procedents de països en guerra o perseguits injustament. Paral·lelament, el procés administratiu d'admissió és cada vegada més complex i s'allarga durant mesos. Durant aquest temps, les persones refugiades veuen com els seus projectes de vida són interromputs i paralitzats, allunyant-se el seu horitzó d'esperança.
La Fundació Migra Studium, part de la Companyia de Jesús a Catalunya, proposa un pla d'acollida excepcional: allotjament de refugiats en famílies voluntàries disposades a donar-los amor i sostre per a una estada màxima de tres mesos.
Per a donar suport a aquesta iniciativa i d'acord amb la nostra missió, "Prega - Coneix - Actua", Pregària.cat es fa present a la campanya #hospitalaris (Hospitalaris.org), perquè sabem que l'experiència de Déu no és pas completa sense fer costat als altres, d'una manera pràctica i al dia a dia.

Per això, col·laborem recaptant fons i et convidem a ser part activa del nostre petit ajut. Si vols contribuir pots fer-ho deixant la teva aportació a
https://www.stockcrowd.com/p2p/campaign/815/marketplace/Tempsdaccio

Mónica Mínguez