S’acaba el temps de Pasqua, arriba la Pentecosta que inaugura el Temps ordinari, la vida sense grans esdeveniments. Per Pentecosta renovem la nostra fe en l’alenada de l’Esperit que ens envia a anunciar la Bona Nova a tots els pobles de la terra amb la nostra vida de cada dia.

Cal deixar la seguretat de les portes tancades i sortir a mirar, a contemplar la humanitat i a copsar on podem ser més útils, més necessàries, on podem aportar el nostre petit granet de sorra perquè l’Esperit de Déu es faci una mica més present en aquesta societat nostra. Un Esperit de Déu que és l’Esperit d’Amor que surt del Pare, que coneixem a través de Jesús i que es vessa en tota la humanitat fent sorgir una Humanitat Nova encara que no ens ho sembli.

En aquest humil camí, la nostra pàgina pregaria.cat canvia, canvia amb la intenció de ser una mica més útil. La setmana vinent ja la trobareu més neta, sense tantes finestretes, sense aquestes editorials però amb moltes aportacions que intenten ajudar, ajudar-nos a seguir fent sorgir aquesta Nova Humanitat.

Glòria Andrés