Aigua a l'olla

Salutacions a tothom en aquest nou curs que comença!!

Després de l'estiu, les vacances, pauses o canvis d'activitat pot ser que tornin a la rutina del treball. Us proposem aquí un examen o avaluació de l'estiu, davant de Déu: com l'he tingut present? On l'he descobert especialment viu? Quines persones o grups me l'han fet gaudir més?

Tenim davant un full en blanc, un munt d'oportunitats per a compartir joiosament aquesta bona notícia del Déu que tant estima la humanitat. De quina manera brillarem aquest foc especial? Podem encomanar aquella fe que ens fa ser generosos i servicials? Com parlar d'aquest Jesús que ens inspira els camins i ens convida a seguir-lo?

Cada migdia, cada vespre, quan fem bullir l'olla, en tenim un exemple ben clar: dins hi aniran a parar una pila d'ingredients ben diferents, i potser encara no sabem quins. El foc del curs ho courà tot, la temperatura pujarà sense ni adonar-nos-en, i tot allò que hem de vigilar és que no hi falti Aigua a la barreja. Si falta aigua a l'olla, els ingredients quedaran recremats al fons, i el que fem, les nostres activitats, faran pudor de socarrim. És que anàvem atents a les quantitats, i no hem pensat amb l'Aigua, la qualitat. Si Déu no és dins l'olla, ara que comença el curs, planeja amb realisme quin moment diari pots trobar aquesta intimitat amb Ell, que et permeti coure i obtenir un bon gust a la barreja.

A cuinar!