Implica’t per fer possible #ningúdormintalcarrer

A Barcelona cada nit dormen més de mil persones al carrer però, de petites, cap d’elles somniava en ser una persona sense llar. Quan vius al carrer perds la intimitat, vius en tensió perquè pots patir violència, passes fred i a l’estiu pots patir insolacions... tampoc tens ingressos suficients i et sents invisible. Els fils que et sostenien han caigut i, amb ells, els teus drets: a l’habitatge, a sentir-te protegit, a estar empadronat, a tenir suport de serveis socials...
A Arrels acompanyem des de fa 30 anys les persones sense llar més vulnerables de la ciutat de Barcelona. Treballem amb altres organitzacions i incidim en les administracions però sobretot, busquem l’aliança de  la ciutadania per fer possible #ningúdormintalcarrer.
El 2017 hem atès 1.913 persones, un 50% més que fa cinc anys. Els equips de carrer han visitat 428 persones que viuen al ras i hem ofert allotjament a 248. Això no hauria estat possible sense les 397 persones voluntàries que ens han donat suport de manera continuada en serveis d'atenció però també en tasques administratives, de manteniment o sensibilització. Gràcies!

Si vols aportar el teu granet de sorra i sumar-te a l’equip, aquí trobes totes les necessitats de voluntariat que tenim actualment:
https://www.arrelsfundacio.org/colabora/voluntariat/oportunitats/. Pots escriure’ns a voluntariat@arrelsfundacio.org.
Ferran Busquets
Director d’Arrels Fundació.