Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Recessos online
Un recés és un temps fora del remolí diari d’activitats. Ens permet mirar el que ens ha succeït, prendre consciència d’on som, i decidir sobre les accions que podem emprendre per a millorar la nostra vida. Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el «missatge», sigui quin sigui!
(+info)
«primer  ‹anterior     16-20 de 26     següent›  últim»

Recés Quaresma 2011

imatge del recés
La Quaresma és un temps per a retornar a Déu. Per a adonar-nos del que ell ha fet per nosaltres i com el seu amor ha marcat tota la nostra vida. És per això que el recés gira al voltant de tres estones de pregària, centrades cada una en determinats passatges de l’Evangeli que les esglésies cristianes tenen ben presents durant la Quaresma. Si la idea d’una hora de pregària se’ns fa costa amunt, decidim quin temps hi dedicarem (trenta-cinc minuts, quaranta-cinc…), i intentem ser fidels a aquest temps. Cal, però, que el temps tingui densitat i em permeti entrar en l’experiència.
[descarrega el recés] 

Recés Advent 2010

imatge del recés

Sigues benvingut al nostre recés d’Advent. Un recés és sempre una invitació que ve de part de Déu –una invitació a fer una aturada en aquest viatge, sense camí ni destinació marcats. Aquest viatge ens ha de portar vers les profunditats del nostre propi ésser, allà on es confronten els propis prejudicis, les actituds que hem begut de la tradició, la cultura, la família, els amics i la societat, i totes aquelles formes preestablertes de conducta dins les quals vivim empresonats. Aquest viatge, si el comencem amb la ment i el cor oberts, ens ajudarà a conèixer-nos millor, i, coneixent-nos millor, a conèixer també millor el Déu que es troba en el més profund dels desigs del nostre cor.

[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2010

imatge del recés
El quart capítol de l'Evangeli de Joan ens narra la trobada de Jesús amb la dona samaritana. Aquella trobada casual al costat del pou, va infondre en ella esperança i coratge. Aquest recés podria ser també un temps de trobada amb Déu i l'oportunitat de tenir-hi un diàleg sincer sobre les coses més importants de la vida. Sovint anem massa ocupats, amb massa sorolls, i amb el cor massa insensible per a percebre què és allò realment important. Un recés ens pot ajudar a alimentar el desig i la necessitat que tenim de Déu, alhora que ens disposa a una honestedat més gran amb nosaltres mateixos i amb les nostres necessitats.
[descarrega el recés] 

Recés d'Advent 2009

imatge del recés
Tothom parla dels dies que ens queden per completar les compres de Nadal! Podré enviar a temps totes les felicitacions? És una època d’una gran agitació i, fins i tot, de tensió! Tantes coses a fer, i en tan poc temps! Com a seguidors de Jesús, ens han fet el regal d’un temps que anomenem Advent. És la nostra oportunitat d’escapar-nos ni que sigui una mica, d’aquesta pressió en l’ambient. Se’ns dóna l’oportunitat d’agafar-nos un temps per a esperar el Déu que ve. Déu va venir fa dos mil anys, però també segueix venint a la nostra vida i al nostre cor en aquests dies de novembre i desembre. Volem estar en sintonia amb aquesta vinguda. Per això la necessitat d’aquest moment de recés.
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2009

imatge del recés

Estàs pensant fer un recés aquesta Quaresma?

És una bona pensada i la Quaresma és un temps fantàstic per a fer-ho. Des de fa molts segles els cristians hem concebut aquests quaranta dies com un temps especial que ens prepara per a la celebració del misteri de l’amor inabastable de Déu en Jesús. La realitat del Divendres Sant és massa terrible i la commoció del dia de Pasqua massa gloriosa perquè puguin ser assumides sense un esforç previ de preparació del nostre cor.

 

[descarrega el recés] 
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
Somnis


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
Amb Sant Joan arriben les vacances


imatge de la secció
Prega-rock
Janie’s got a gun


imatge de la secció
PregaCine
Cadena Perpètua


imatge de la secció
Homilies
Sant Joan Baptista - Festivitats


imatge de la secció
Vinyetes
Educat en el desert


imatge de la secció
El post de les 9
Firmament


imatge de la secció
Al cor del món
Provisional


imatge de la secció
Claraboia
Papa: som molt “creatius”, quan insultem


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Just ara es posa vermell!


imatge de la secció
Actua
Transformant els barris, transformant el món