Vinyetes

Potser sí que és cert que una imatge val més que mil paraules; si més no, aquest espai t’ofereix una imatge per acompanyar l’evangeli de cada diumenge i altres festivitats. L’equip vinyetaire som l’Eloi Aran (dibuixant) i en David Guindulain i en Santi Torres (col·laboradors ideòlegs).

 • Paraules de vida eterna

  Des d'aquell moment, molts dels seus deixebles es van fer enrere i ja no anaven més amb ell. Llavors Jesús digué als Dotze: ¿També vosaltres em voleu deixar?

  Simó Pere li respongué: Senyor, a qui aniríem? Tu tens paraules de vida eterna

 • Vitamines!

  Jesús els respongué: Us ho ben asseguro: si no mengeu la carn del Fill de l'home i no beveu la seva sang, no teniu vida en vosaltres. Qui menja la meva carn i beu la meva sang, té vida eterna, i jo el ressuscitaré el darrer dia.

 • Assumpta sense estudis

  En aquell temps, Jesús digué: T'enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos. Sí, Pare, així t'ha plagut de fer-ho.

 • L'Elixir de vida eterna

  Us ho asseguro: els qui creuen tenen vida eterna. Jo sóc el pa de vida. Els vostres pares van menjar el mannà en el desert, però van morir. Aquest, en canvi, és el pa que baixa del cel perquè el qui en mengi no mori.

 • Pa de vida

  Llavors Jesús els respongué: Us ho ben asseguro: no és Moisès qui us ha donat el pa del cel; és el meu Pare qui us dóna l'autèntic pa del cel. El pa de Déu és el que baixa del cel i dóna vida al món.