PregaCine - més informació
Eduard Morera

Benvinguts a Prega i Cine!

Prega i Cine és un petit espai a la xarxa que vol oferir una trobada amb un mateix i amb Déu. A vegades això costa molt perquè tenim moltes coses al cap i ens fa cosa aturar-nos a pensar o a trobar temps per pregar. O simplement no tenim ni idea de què fer quan ens hi posem, a banda de resar les pregàries que ja coneixem i hem acabat repetint de memòria.

Però com que Déu no és fora d’aquest món sinó dins, la idea d’aquest espai és mirar endins nostre i parlar amb aquest Déu tan proper a partir de dues ajudes: la cultura del cine i la Paraula de Déu.

Les pel·lícules, com els llibres i altres formes de cultura sovint expliquen una història. I aquesta història està plena de persones que saben o no saben viure, que busquen, que troben, que estimen o els costa estimar. Històries molt sovint semblants a les nostres, encara que a la pantalla tinguin la forma de superherois, dibuixos animats o personatges tortuosos de passat incert. I en aquestes històries, sovint hi ha espurnes de Déu, que a la llum de l’Evangeli ens poden fer pensar, meditar i pregar.

Passeu a la sala i poseu-se còmodes! La sessió està a punt de començar...

 

Tanca finestra