Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Recessos online
Un recés és un temps fora del remolí diari d’activitats. Ens permet mirar el que ens ha succeït, prendre consciència d’on som, i decidir sobre les accions que podem emprendre per a millorar la nostra vida. Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el «missatge», sigui quin sigui!
(+info)
‹anterior     6-10 de 25     següent›  últim»

Recés Quaresma 2015

imatge del recés
Un recés ofereix l’oportunitat d’apartar-nos dels problemes apressants de la vida quotidiana, per reflexionar en actitud de pregària sobre la meva relació amb Déu, amb la gent que m’envolta i amb el món. El temps de Quaresma, és el temps durant el qual ens preparem per a celebrar el misteri
pasqual: la passió, mort i resurrecció de Jesucrist. És, per tant, un temps oportú per a
aturar-se.
[descarrega el recés] 

Recés Advent 2014

imatge del recés
Un recés és sempre una oportunitat de deixar de banda les preocupacions urgents de la vida quotidiana per a poder reflexionar en silenci sobre com són les meves relacions, amb Déu, amb les persones que m’envolten i amb el món on visc. Aquest temps d’Advent, en el qual l’Església es prepara per a celebrar la vinguda de Crist, és una gran oportunitat per a fer un recés d’aquesta mena.
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2014

imatge del recés
Un recés és un temps d’aturar el corrent voraginós d’esdeveniments quotidians per a mirar cap enrere en el que ha passat, per a fer balanç d’on ens trobem i fer els canvis necessaris per a un futur millor. En aquest recés de Quaresma reflexionarem i pregarem a partir de la carta que Sant Pau va escriure abans de sortir cap a Roma dirigida als cristians que vivien a la ciutat, i en la que parla d'ells com els "cridats a ser sants". 
[descarrega el recés] 

Recés Advent 2013

imatge del recés
El recés està pensat per a quatre estones. Pots decidir concentrar-les en un o dos dies o distribuir-les durant les quatres setmanes d’Advent. Fes-ho amb calma i al teu propi ritme. Anar a poc a poc té els seus avantatges: Déu tampoc no té pressa, i algunes de les coses meditades i pregades se’t faran presents més enllà del teu temps de pregària.
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2013

imatge del recés

El nucli d'aquest recés serà la magnífica frase de l'Evangeli de Joan «els estimà fins a l'extrem» (13:1). Aquesta frase resumeix tot l‟Evangeli, i és per això que explorarem la riquesa del seu significat. No pretenem altra cosa que fer lloc a aquest amor en el nostre cor perquè sigui aliment per a tota la nostra vida.

Aquest recés quaresmal et convida a restar en l'amor d'aquell que s'ha avançat a estimar-te. Aquell que ha esdevingut humil i pobre, que ha anat baixant l'escala de la promoció humana en lloc de pujar-la, i que s'inclina amorosament davant els seus deixebles i també davant teu per rentar-te els peus. T'atreveixes a entrar en el més profund d'aquest amor? 

[descarrega el recés] 
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
La noia del metro


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
La bufanda


imatge de la secció
Prega-rock
Where is the love


imatge de la secció
PregaCine
Contact


imatge de la secció
Homilies
Tercer diumenge - Temps Ordinari


imatge de la secció
Vinyetes
Ara o mai, converteix-te!


imatge de la secció
El post de les 9
Meandres


imatge de la secció
Al cor del món
Quan algú em sobra


imatge de la secció
Claraboia
Presos: reivindicació i misericòrdia


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Pregar en la contrarietat


imatge de la secció
Actua
Encuentros que cambian vidas