Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Recessos online
Un recés és un temps fora del remolí diari d’activitats. Ens permet mirar el que ens ha succeït, prendre consciència d’on som, i decidir sobre les accions que podem emprendre per a millorar la nostra vida. Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el «missatge», sigui quin sigui!
(+info)
«primer  ‹anterior     21-25 de 26     següent›

Recés Advent 2008

imatge del recés
L’Advent ens parla del desig i l’espera. La majoria de persones que surten en les lectures de cada dia són persones que esperen: Zacaries i Elisabet esperen, Maria i Josep esperen, Simeó i Anna també esperen. Nosaltres som també convidats a esperar, a desitjar. Som convidats a connectar amb els nostres anhels més profunds sobre persones o sobre esdeveniments, i així donar nova vitalitat i nou sentit a la nostra vida.
[descarrega el recés] 

Setmana Santa 2008

imatge del recés

Aquest recés està especialment pensat per tots els que no poden celebrar la Setmana Santa en comunitat, i que, per raons diverses, (estudis, treball, tenir cura de persones grans o d’infants, absència d’una comunitat propera ...) han decidit quedar-se a casa. Si també ajuda a altres, n'estarem contents.


El recés, que és molt esquemàtic, es divideix en tres apartats, i intenta anar des de la radiografia de la nostra situació fins al goig pasqual, passant per la creu . Els que el feu cal que el personalitzeu i l’adapteu a la vostra mida. El trobareu com a arxiu adjunt. Que vagi bé!

Jesús Renau sj.

[descarrega el recés] 

Recés de Quaresma 2008

imatge del recés
Un recés és un temps per a trencar amb les nostres rutines. Cal que reservem per a això un dia en el qual puguem deixar de banda els nostres assumptes i preocupacions, i retrobar-nos amb un silenci que permeti l'escolta. Llavors potser podrem entrar en la profunditat del nostre cor per a descobrir-hi la presència d'un Déu que ens espera.
[descarrega el recés] 

Recés d'Advent 2007

imatge del recés

Som a l'Advent, el temps en què les esglésies cristianes ens conviden a preparar-nos i a celebrar la "vinguda del Senyor" entre nosaltres. No recordem només un temps passat. L'Advent ens recorda la seva vinguda en la història, ens recorda la seva vinguda futura en majestat i ens recorda la seva vinguda en misteri a la nostra vida.

Durant l'Advent, doncs, som convidats a renovar la nostra fe en el Senyor que ve. Renovar la nostra fe en aquest Senyor que neix humilment a Betlem és un signe concret del seu desig de venir i fer estada entre nosaltres. En la mesura que fem espai per a ell arribarem a ser instruments a les seves mans, testimonis de la seva oculta presència en el nostre món.

[descarrega el recés] 

Recés Setmana Santa 2006

imatge del recés

La proposta tan sols queda insinuada, i caldrà doncs que tu l'omplis de major contingut segons la teva situació personal. Mira, sobretot, de preparar les estones de pregària (les que siguin, llargues o curtes). I si és possible i ho vols, mira d'anar el dijous, divendres i dissabte a la nit, a la parròquia o a alguna comunitat o església, per participar, segons puguis i sentis, de les celebracions. Si no vols, no et sents preparat, penses que serà pitjor, almenys quedat amb aquests suggeriments per cada dia de la Setmana Santa. Ho hem escrit per a tu, per si et pot ajudar.

Jesús Renau sj

[descarrega el recés] 
imatge de la secció
Recessos
Recés Quaresma 2018


imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
Mirada a la llum


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
El Poble de Déu – Josep, salva i perdona


imatge de la secció
Prega-rock
Tens un amic


imatge de la secció
PregaCine
Como Dios


imatge de la secció
Homilies
Cinquè - Quaresma


imatge de la secció
Vinyetes
Cara i creu


imatge de la secció
El post de les 9
Tràiler


imatge de la secció
Al cor del món
Maleïda escriptura


imatge de la secció
Claraboia
Paraules de coratge


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Examen de consciència (III)


imatge de la secció
Actua
Diem “TuPots” als infants del barri perquè surtin endavant !