Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Recessos online
Un recés és un temps fora del remolí diari d’activitats. Ens permet mirar el que ens ha succeït, prendre consciència d’on som, i decidir sobre les accions que podem emprendre per a millorar la nostra vida. Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el «missatge», sigui quin sigui!
(+info)
«primer  ‹anterior     11-15 de 24     següent›  últim»

Recés a la ciutat- Setmana Santa 2012

imatge del recés
Aquest any comptarem amb les meditacions guiades per José I. González Faus que porten per títol Donar la vida per a donar vida. Un recorregut amb Jesús durant els tres dies del triduum pasqual, on les coses es precipiten i en paraules de l'autor: "Tot acaba i, després de tanta lluita, acaba malament". Sota l'experiència de fracàs se'ns convida a veure-hi l'esperança: "l’esperança d’una victòria sobre el mal i la injustícia; una victòria sobre la mort". Sols o en grup, fem el camí de la Creu.

 

[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2012

imatge del recés

El tema d’aquest recés de Quaresma es «Servir i estimar». El centre és Jesucrist, amb qui caminarem durant les setmanes de Quaresma, i a qui acompanyarem a través de la foscor de la Setmana Santa fins a la llum de la Resurrecció. Si som capaços de copsar que cada gran moment dels darrers dies de Jesús revela algun aspecte del seu compromís fet d’amor i servei, haurem trobat una de les claus que obren el misteri de Déu per a nosaltres. Jesús és presentat pels evangelistes com el «servidor fidel» que serveix el seu Pare i a nosaltres «fins al final». És aquesta estimació a través del servei la que fa entrar la salvació al món. 

[descarrega el recés] 

Recés Advent 2011

imatge del recés
Un recés és un temps gratuït, no serveix per a res, almenys en el sentit d'utilitat que acostumem a fer servir. En canvi sense recés, sense aturada, sense un temps de qualitat per anar a fons és gran el risc d'anar perdent el gust per la vida i per allò que fem. Advent ens dóna l'oportunitat de recuperar el fil, i de fer-ho a través de la contemplació d'un misteri que trasbalsa. Com veureu aquest any repetim el recés del 2008. Tingueu-ho en compte sobretot els que ens aneu seguint de fa anys. Bon recés i bon Advent a tothom!
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2011

imatge del recés
La Quaresma és un temps per a retornar a Déu. Per a adonar-nos del que ell ha fet per nosaltres i com el seu amor ha marcat tota la nostra vida. És per això que el recés gira al voltant de tres estones de pregària, centrades cada una en determinats passatges de l’Evangeli que les esglésies cristianes tenen ben presents durant la Quaresma. Si la idea d’una hora de pregària se’ns fa costa amunt, decidim quin temps hi dedicarem (trenta-cinc minuts, quaranta-cinc…), i intentem ser fidels a aquest temps. Cal, però, que el temps tingui densitat i em permeti entrar en l’experiència.
[descarrega el recés] 

Recés Advent 2010

imatge del recés

Sigues benvingut al nostre recés d’Advent. Un recés és sempre una invitació que ve de part de Déu –una invitació a fer una aturada en aquest viatge, sense camí ni destinació marcats. Aquest viatge ens ha de portar vers les profunditats del nostre propi ésser, allà on es confronten els propis prejudicis, les actituds que hem begut de la tradició, la cultura, la família, els amics i la societat, i totes aquelles formes preestablertes de conducta dins les quals vivim empresonats. Aquest viatge, si el comencem amb la ment i el cor oberts, ens ajudarà a conèixer-nos millor, i, coneixent-nos millor, a conèixer també millor el Déu que es troba en el més profund dels desigs del nostre cor.

[descarrega el recés] 
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
De la dispersió a la integració


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
Transforma el dolor en amor


imatge de la secció
Prega-rock
Papaoutai


imatge de la secció
Homilies
Trenta-quatrè diumenge (Jesucrist Rei) - Temps Ordinari


imatge de la secció
Vinyetes
Crist Rei de Melilla


imatge de la secció
El post de les 9
Vocabulari de Déu


imatge de la secció
Al cor del món
Herois o comunitaris


imatge de la secció
Claraboia
Catalunya i l’europeisme


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Perill! La pregària em va bé!


imatge de la secció
Actua
Encuentros que cambian vidas