Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Recessos online
Un recés és un temps fora del remolí diari d’activitats. Ens permet mirar el que ens ha succeït, prendre consciència d’on som, i decidir sobre les accions que podem emprendre per a millorar la nostra vida. Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el «missatge», sigui quin sigui!
(+info)
«primer  ‹anterior     11-15 de 26     següent›  últim»

Recés Quaresma 2013

imatge del recés

El nucli d'aquest recés serà la magnífica frase de l'Evangeli de Joan «els estimà fins a l'extrem» (13:1). Aquesta frase resumeix tot l‟Evangeli, i és per això que explorarem la riquesa del seu significat. No pretenem altra cosa que fer lloc a aquest amor en el nostre cor perquè sigui aliment per a tota la nostra vida.

Aquest recés quaresmal et convida a restar en l'amor d'aquell que s'ha avançat a estimar-te. Aquell que ha esdevingut humil i pobre, que ha anat baixant l'escala de la promoció humana en lloc de pujar-la, i que s'inclina amorosament davant els seus deixebles i també davant teu per rentar-te els peus. T'atreveixes a entrar en el més profund d'aquest amor? 

[descarrega el recés] 

Recés Advent 2012

imatge del recés
Som en temps d'Advent. Per a molts de nosaltres això significa que ens situem en mode «d'espera», però espera de què? El recés ens ajudarà a descobrir com estan anant les coses entre nosaltres i Déu, i com podem avançar, ni que sigui uns passos, en el camí de l'esperança i el compromís.

Així que, sigues benvingut! Déu t'ha convidat d'una manera especial a trobar-te amb ell. El trobaràs en la dimensió més profunda del teu cor, perquè és allà on hi ha el més bo i veritable de tu mateix. Demana, doncs, el do d'un cor silenciós que et permeti percebre el murmuri de Déu, que et permeti anar prenent consciència del que Déu vol de tu en aquest Nadal.


[descarrega el recés] 

Recés a la ciutat- Setmana Santa 2012

imatge del recés
Aquest any comptarem amb les meditacions guiades per José I. González Faus que porten per títol Donar la vida per a donar vida. Un recorregut amb Jesús durant els tres dies del triduum pasqual, on les coses es precipiten i en paraules de l'autor: "Tot acaba i, després de tanta lluita, acaba malament". Sota l'experiència de fracàs se'ns convida a veure-hi l'esperança: "l’esperança d’una victòria sobre el mal i la injustícia; una victòria sobre la mort". Sols o en grup, fem el camí de la Creu.

 

[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2012

imatge del recés

El tema d’aquest recés de Quaresma es «Servir i estimar». El centre és Jesucrist, amb qui caminarem durant les setmanes de Quaresma, i a qui acompanyarem a través de la foscor de la Setmana Santa fins a la llum de la Resurrecció. Si som capaços de copsar que cada gran moment dels darrers dies de Jesús revela algun aspecte del seu compromís fet d’amor i servei, haurem trobat una de les claus que obren el misteri de Déu per a nosaltres. Jesús és presentat pels evangelistes com el «servidor fidel» que serveix el seu Pare i a nosaltres «fins al final». És aquesta estimació a través del servei la que fa entrar la salvació al món. 

[descarrega el recés] 

Recés Advent 2011

imatge del recés
Un recés és un temps gratuït, no serveix per a res, almenys en el sentit d'utilitat que acostumem a fer servir. En canvi sense recés, sense aturada, sense un temps de qualitat per anar a fons és gran el risc d'anar perdent el gust per la vida i per allò que fem. Advent ens dóna l'oportunitat de recuperar el fil, i de fer-ho a través de la contemplació d'un misteri que trasbalsa. Com veureu aquest any repetim el recés del 2008. Tingueu-ho en compte sobretot els que ens aneu seguint de fa anys. Bon recés i bon Advent a tothom!
[descarrega el recés] 
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
Somnis


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
Amb Sant Joan arriben les vacances


imatge de la secció
Prega-rock
Janie’s got a gun


imatge de la secció
PregaCine
Cadena Perpètua


imatge de la secció
Homilies
Sant Joan Baptista - Festivitats


imatge de la secció
Vinyetes
Educat en el desert


imatge de la secció
El post de les 9
Firmament


imatge de la secció
Al cor del món
Provisional


imatge de la secció
Claraboia
Papa: som molt “creatius”, quan insultem


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Just ara es posa vermell!


imatge de la secció
Actua
Transformant els barris, transformant el món