Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Recessos online
Un recés és un temps fora del remolí diari d’activitats. Ens permet mirar el que ens ha succeït, prendre consciència d’on som, i decidir sobre les accions que podem emprendre per a millorar la nostra vida. Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el «missatge», sigui quin sigui!
(+info)
 1-5 de 25     següent›  últim»

Recés Advent 2017

imatge del recés
Per guiar la pregària durant aquest Advent, reflexionarem sobre alguns moments ben familiars de la història del Nadal, utilitzant les narracions de l'Escriptura tant del Llibre d'Isaïes com de l'Evangeli segons Sant Lluc. Durant aquest temps d’espera, estem convidats a invertir temps de pregària i reflexió, contemplant més profundament el misteri de Nadal de manera que estiguem realment pendents de l’arribada de Jesús en les nostres vides.
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2017

imatge del recés
L’autor del nostre Recés de Quaresma 2017 és el pare James Martin, un jesuïta, escriptor d’èxit que viu a la ciutat de Nova York. El seu llibre Les set últimes paraules, del qual s’han extret aquestes reflexions, és una meditació sobre les últimes frases pronunciades per Jesús a la creu. En el seu llibre, Martin ens mostra com Jesús acull i entén la nostra situació, i està disposat a acollir-nos en qualsevol moment de la nostra vida. Ens agradaria que a través dels extractes d’aquest llibre, s’arribés a veure Jesús sota una nova llum, i a entrar en una relació més profunda amb ell.
[descarrega el recés] 

Recés d'Advent i Nadal 2016

imatge del recés
Aquest any, la nostra reflexió tindrà com a fil les anomenades Antífones «Oh», amb les quals la litúrgia ens va preparant per al naixement de Jesús. Són set maneres d'expressar qui és Jesús. Cada antífona es canta abans del Magníficat a la pregària de vespres durant els dies d'Advent. El seu origen el trobem en les profecies d'Isaïes, anunciant la vinguda del Messies. Ens aturarem, doncs, en cada antífona, una per a cada estona de pregària, deixant temps perquè la seva riquesa ens amari. 
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2016

imatge del recés
El món sencer ha estat interpel·lat per la convocatòria d'aquest «Any de la misericòrdia» del Papa Francesc. En fer-ho, ens ha recordat que no ens fixem en el Déu “caricatura”, que mira irascible les malifetes dels homes, sinó en el Déu veritable que ens ha creat per amor i per a l’amor. Aquest és el Déu que és subjacent a tot aquest recés quaresmal. 
 
[descarrega el recés] 

Recés Advent 2015

imatge del recés
Potser la primera i la més fonamental invitació d'un recés és simplement reduir la velocitat. Vivim una vida de dispersió. Ens cal fugir, doncs, de la fragmentació i recuperar la simplicitat. Necessitem retirar-nos del bullici diari i crear una mica de silenci i quietud. Per entrar en aquest camí d'Advent meditarem el relat dels Reigs Mags de l'Evangeli de sant Mateu.
[descarrega el recés] 
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
La noia del metro


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
La bufanda


imatge de la secció
Prega-rock
Where is the love


imatge de la secció
PregaCine
Contact


imatge de la secció
Homilies
Tercer diumenge - Temps Ordinari


imatge de la secció
Vinyetes
Ara o mai, converteix-te!


imatge de la secció
El post de les 9
Meandres


imatge de la secció
Al cor del món
Quan algú em sobra


imatge de la secció
Claraboia
Presos: reivindicació i misericòrdia


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Pregar en la contrarietat


imatge de la secció
Actua
Encuentros que cambian vidas