Altres pàgines dels Jesuïtes   
Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Recessos online
Un recés és un temps fora del remolí diari d’activitats. Ens permet mirar el que ens ha succeït, prendre consciència d’on som, i decidir sobre les accions que podem emprendre per a millorar la nostra vida. Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el «missatge», sigui quin sigui!
(+info)
 1-5 de 24     següent›  últim»

Recés Quaresma 2017

imatge del recés
L’autor del nostre Recés de Quaresma 2017 és el pare James Martin, un jesuïta, escriptor d’èxit que viu a la ciutat de Nova York. El seu llibre Les set últimes paraules, del qual s’han extret aquestes reflexions, és una meditació sobre les últimes frases pronunciades per Jesús a la creu. En el seu llibre, Martin ens mostra com Jesús acull i entén la nostra situació, i està disposat a acollir-nos en qualsevol moment de la nostra vida. Ens agradaria que a través dels extractes d’aquest llibre, s’arribés a veure Jesús sota una nova llum, i a entrar en una relació més profunda amb ell.
[descarrega el recés][contacta amb el responsable]

Recés d'Advent i Nadal 2016

imatge del recés
Aquest any, la nostra reflexió tindrà com a fil les anomenades Antífones «Oh», amb les quals la litúrgia ens va preparant per al naixement de Jesús. Són set maneres d'expressar qui és Jesús. Cada antífona es canta abans del Magníficat a la pregària de vespres durant els dies d'Advent. El seu origen el trobem en les profecies d'Isaïes, anunciant la vinguda del Messies. Ens aturarem, doncs, en cada antífona, una per a cada estona de pregària, deixant temps perquè la seva riquesa ens amari. 
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2016

imatge del recés
El món sencer ha estat interpel·lat per la convocatòria d'aquest «Any de la misericòrdia» del Papa Francesc. En fer-ho, ens ha recordat que no ens fixem en el Déu “caricatura”, que mira irascible les malifetes dels homes, sinó en el Déu veritable que ens ha creat per amor i per a l’amor. Aquest és el Déu que és subjacent a tot aquest recés quaresmal. 
 
[descarrega el recés] 

Recés Advent 2015

imatge del recés
Potser la primera i la més fonamental invitació d'un recés és simplement reduir la velocitat. Vivim una vida de dispersió. Ens cal fugir, doncs, de la fragmentació i recuperar la simplicitat. Necessitem retirar-nos del bullici diari i crear una mica de silenci i quietud. Per entrar en aquest camí d'Advent meditarem el relat dels Reigs Mags de l'Evangeli de sant Mateu.
[descarrega el recés] 

Recés Quaresma 2015

imatge del recés
Un recés ofereix l’oportunitat d’apartar-nos dels problemes apressants de la vida quotidiana, per reflexionar en actitud de pregària sobre la meva relació amb Déu, amb la gent que m’envolta i amb el món. El temps de Quaresma, és el temps durant el qual ens preparem per a celebrar el misteri
pasqual: la passió, mort i resurrecció de Jesucrist. És, per tant, un temps oportú per a
aturar-se.
[descarrega el recés]