Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Pregària virtual
Petites històries reals o de ficció, testimonis ...
(+info)
índexcomentaris (0)imprimeixpdfsubscriu-terecomana
Comparteix a Facebook  Comparteix a Twitter  afegeix a Del.icio.us  afegeix a Yahoo! MyWeb  afegeix a Gennio  afegeix a BlinkList  Què és això?

pregària 641
Mirada a la llum

imatge de la pregària
És com una mena d’èxtasi el que vius en aquests moments. Ulls closos, insensibles al cos, la ment quasi en blanc i aquesta imaginació de les masses humanes. Multituds en els grans mercats. Multituds en els estadis esportius. Multituds a les manifestacions, en els grans magatzems, a les sortides dels espectacles. Gent, gent, gent arreu.

Et vas apropant a les persones, unes i altres, dones, homes, joves, en els metros, apretats, perquè tots hi volen trobar ni que sigui un petit espai. Al costat uns dels altres, tan propers i tan distants, tan semblants i tan diferents, tan preocupats o tan distrets... gent, multituds. Pocs molt grans, altres grans, adults, joves, masculins, femenins, homosexuals, trans. Cadascú amb la seva identitat, la seva història, els pares, la part de vida viscuda i els interrogants de futur. Per a ell, per a ella, la seva vida és única, i tant si hi pensa com si no, és temporal, com va tenir un inici va cap a una meta, i acabarà en la mort.

I tu... oh, tu, amic, amiga, conegut o desconegut, d’aquí o de fora, tu ets únic. Com estàs avui? Què vius? Què penses, Pau? Neguit, indiferència? Saps que ets estimat o més aviat penses que no? Com va tot plegat? Potser resulta que estàs content o potser tot el contrari. Vius en certa eufòria o amb indiferència, depressió o serenitat.

Ara estàs parat, esperant que canviï el color del semàfor. No m’agrada, el vermell. Espero el verd, i així podré caminar cap a l’altra banda. Penses, el roig indica prohibició, perill, risc inútil. El verd és el color de l’esperança, indica que pots, ja està, ara ja camines.

Saps, gràcies a la passió, la mort i la resurrecció de Jesús, el Senyor, a la nostra vida, personal i de tanta gent, el vermell ha donat pas a un color verd d’esperança, d’amor. Comencem a caminar cap a l’altra banda, cap a la novetat, cap al millor de nosaltres mateixos, cap a la transformació, cap al canvi... Caminem junts, en la llum que ens arriba de la Pasqua, cap a una nova i bella vida... LA VIDA.
 
Jesús Renau sj.
imatge de la secció
Recessos
Recés Quaresma 2018


imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
Mirada a la llum


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
El Poble de Déu – Josep, salva i perdona


imatge de la secció
Prega-rock
Tens un amic


imatge de la secció
PregaCine
Como Dios


imatge de la secció
Homilies
Cinquè - Quaresma


imatge de la secció
Vinyetes
Cara i creu


imatge de la secció
El post de les 9
Tràiler


imatge de la secció
Al cor del món
Maleïda escriptura


imatge de la secció
Claraboia
Paraules de coratge


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Examen de consciència (III)


imatge de la secció
Actua
Diem “TuPots” als infants del barri perquè surtin endavant !