Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
El post de les 9
Petites píldores d'interioritat.
(+info)
índexcomentaris (0)imprimeixpdfsubscriu-terecomana
Comparteix a Facebook  Comparteix a Twitter  afegeix a Del.icio.us  afegeix a Yahoo! MyWeb  afegeix a Gennio  afegeix a BlinkList  Què és això?

202 - Pressa


imatge del text
Vivim amb pressa. Tot s'ha de fer ràpid, esgarrapar el temps d'on sigui per acabar la feina, per arribar a la reunió, per fer allò que jo mateixa m'he proposat de fer... Ens costa tant sacrificar coses bones! I per acumular-ne, la quietud ja no està de moda, "perdre" el temps enraonant amb algú, contemplar, sortir amb més temps pel simple gust de passejar, saludar... I després arribem a la pregària, com un rellotge i volem que sigui efectiva en 10 minuts, en 20 minuts,... no tinc més temps.
Però el temps de Déu va a una altra velocitat, és una altra dimensió de les coses. Ell no és esclau del temps, n'és l'amo. ¿Podríem realment connectar amb Ell des de la pressa? ¿No valdria més anar canviant la nostra manera de decidir, de fer les coses cada dia, el nostre ritme vital per tal que puguem entrar en la pregària amb la mateixa serenitat i calma que la vida mateixa? Llavors, tot el dia serà un allargament d'aquella estona de comunió amb Déu, assaborirem la Vida, perquè no perdrem el to interior ni sucumbirem a l'esclavatge de la pressa.
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
Donar un plus de vida a la Natura


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
Fem Festa


imatge de la secció
Prega-rock
Janie’s got a gun


imatge de la secció
PregaCine
The Matrix


imatge de la secció
Homilies
La Santíssima Trinitat - Temps Ordinari


imatge de la secció
Vinyetes
e_trinitat


imatge de la secció
El post de les 9
Rauxa


imatge de la secció
Al cor del món
La pintora, l'arqueòleg i els místics


imatge de la secció
Claraboia
Jo crec... en el perruquer


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Portar-se bé


imatge de la secció
Actua
Unes bones cullerades de sal