Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Colla d'amics de Jesús
Benvinguts a la Colla d'Amics de Jesús. La nostra colla està formada per nens i nenes d'arreu que volem ser amics de Jesús. Aquesta és la nostra pàgina web, on trobaràs les nostres pregàries i també moltes més coses.
(+info)
índeximprimeixdescarregarecomana
Comparteix a Facebook  Comparteix a Twitter  afegeix a Del.icio.us  afegeix a Yahoo! MyWeb  afegeix a Gennio  afegeix a BlinkList  Què és això?

pregària 251
La màgia de la nit

imatge de la pregària
 
Com m'agrada llegir al llit abans d'anar a dormir!
No sé per que durant el dia em costa trobar moments per dedicar-me al llibre que m'estic llegint tot i que m'encanta. És una història d'una colla de nens que viatgen per un mar desconegut i passen mil aventures... Però, ara no es tracta d'explicar l'argument del llibre. El que jo vull dir és que no entenc per què quan sóc al llit amb la llum que m'entra per la finestra i el de la tauleta de nit es crea una mena de món especial en el que estem sols la història del llibre i jo.
M'hi trobo tan bé que quasi cada nit el pare o la mare han de venir i recordar-me que l'endemà m'he de llevar d'hora per anar a l'escola i que és millor que tanqui el llum i em posi a dormir.
 

 

Quan tanco el llum arriba la segona part d'aquest món tan especial que apareix cada vespre quan vaig a dormir. És el moment de parlar amb Jesús i explicar-li com ha anat el dia. Li explico allò que ha anat malament i que em comprometo a millorar. Li demano que m'ajudi a tenir paciència quan les coses no em surten com jo voldria o a ser forta quan estic trista o enfadada. També li dono gràcies per tot allò de bo que m'ha passat i que m'ha fet sentir alegre i feliç. I quasi sempre m'adormo sense ni adonar-me'n i plena de pau.

 

Jesús, que bé que sempre et trobo al meu costat! Gràcies

 

imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
CRISTINA KAUFMANN, carmelita descalça


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
La màgia de la nit


imatge de la secció
Prega-rock
CERO


imatge de la secció
Homilies
Vint-i-novè diumenge - Temps Ordinari


imatge de la secció
Vinyetes
marra-MEU!


imatge de la secció
El post de les 9
Morir


imatge de la secció
Al cor del món
Reaccions al terratrèmol


imatge de la secció
Claraboia
Fusta de líder


imatge de la secció
Aprendre a pregar
El gust intern


imatge de la secció
Actua
Migrastudium: una porta oberta a les persones i a la ciutat