Altres pàgines dels Jesuïtes   

Visita'ns al FacebookVisita'ns al Twitter
Aprendre a pregar
Pistes i acompanyament per a començar a pregar des de zero.
(+info)
índexcomentaris (0)imprimeixpdfsubscriu-terecomana
Comparteix a Facebook  Comparteix a Twitter  afegeix a Del.icio.us  afegeix a Yahoo! MyWeb  afegeix a Gennio  afegeix a BlinkList  Què és això?

9
Perill! La pregària em va bé!

imatge del text
Acostumo a  dir que la pregària em va bé quan sento pau dins meu, quan el temps em passa sense adonar-me’n, quan em trobo segur i reconfortat en Déu. Es tal la cara de felicitat que se’m queda després d’un moment així que és evident que la pregària m’ha anat bé.
Però, atenció!, els moments més delicats en la vida espiritual venen després d’instants així.
Quan la pregària em va bé tinc el risc de pensar que he rebut el premi a les decisions moralment correctes preses en les darreres hores. El consol de la pregària arriba com la sardina pel dofí que ha passat pel cercle del seu ensinistrador: Sospitós.
Miro d’entendre el perquè de l’instant místic i ho justifico dient-me que, està clar: aquella postura, junt amb la tècnica de respiració i la lectura elegida ha sigut una combinació guanyadora, via directa al cor de la Santíssima Trinitat: Sospitós.
O, de l’instant dolç de la meva pregària, puc pensar que tan de bo tot fos sempre així i quina mandra haver de tornar al quotidià i al tracte sempre complicat amb els altres: Sospitós.
En concloure el temps de pregària, pots tenir la impressió que ha anat bé,  però la prova la definitiva, la del cotó, la del nou!, encara no l’has passat. Pregunta’t: La pregària em porta a estimar i servir més a Déu en tot i en tots? Caldrà a esperar els esdeveniment per adonar-se si la pregària m’ha anat bé o no.
Perquè –oh, misteri!- pot passar que de la pregària inquieta, combativa i remoguda se’n derivi una vida més compassiva, més atenta i respectuosa en vers Déu, els altres i l’entorn. En canvi, estaves convençut, i així ho havies deixat escrit, que avui la pregària no t’havia anat bé.
 
 
imatge de la secció
Espai Sagrat
Pregària diària online


imatge de la secció
Pregària virtual
De la dispersió a la integració


imatge de la secció
La colla d'amics de Jesús
Transforma el dolor en amor


imatge de la secció
Prega-rock
Papaoutai


imatge de la secció
Homilies
Trenta-quatrè diumenge (Jesucrist Rei) - Temps Ordinari


imatge de la secció
Vinyetes
Crist Rei de Melilla


imatge de la secció
El post de les 9
Vocabulari de Déu


imatge de la secció
Al cor del món
Herois o comunitaris


imatge de la secció
Claraboia
Catalunya i l’europeisme


imatge de la secció
Aprendre a pregar
Perill! La pregària em va bé!


imatge de la secció
Actua
Encuentros que cambian vidas