imatge de la fitxa
Uneix-te a l'esforç de tants perquè ningú hagi de dormir al carrer!
 

Ningú sense clau

Un dels projectes d'Arrels Fundació
 
Estiu i hivern, pels carrers de les ciutats -especialment a Barcelona-, es poden veure moltes persones dormint al carrer. No és una qüestió policial, sinó d'assistència social. Com a cristians, la nostra fe ens reclama actuar. Una conversa, una amistat... Hi ha fins i tot entitats, com Arrels Fundació, que s'han associat per fer-los la vida més fàcil, per intentar, mica en mica dins d'un procés, donar-los autonomia i dignitat fins que puguin aconseguir una llar i un teixit social suficient. Què pots fer si veus una persona dormint al carrer?
Els membres d’Arrels Fundació són persones que volen que ningú dormi al carrer. Des de 1987 han acompanyat més de 10.000 persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària. Compten amb el suport de 54 persones contractades, prop de 400 persones voluntàries i 4.000 donants que fan possible dur a terme diferents programes d’actuació.
Què puc fer?
Fes-te voluntari/a amb part del teu temps. L'experiència et canviarà per dins.
(vés-hi)

Si vius o transites per Barcelona, descarrega't l'APP de mòbil Arrels Localitzador perquè els ciutadans avisin d’una persona dormint al carrer, i així Arrels ho tingui més fàcil per atendre'l.
(vés-hi)

Feu una passejada en grup per conèixer a fons aquesta realitat. S'organitzen tours per diferents llocs de la ciutat de Barcelona.
(vés-hi)

De moltes maneres més: visita Arrels, compra a la botiga online, fes un donatiu... tot ho trobaràs al seu web:
(vés-hi)
Extret de www.pregaria.cat